Vidíme, že jste od nás kousek. Nechcete se stavit na pravou arabskou kávu? Jsme v centru Prahy jen km od Vás. Po - Pá: 10 - 18hod

Ochrana osobních údajů a cookie

Prohlášení o ochraně osobních údajů a souborech cookie

Provozovatelem internetových stránek www.palmyratour.cz (dále jen „internetové stránky“) a zároveň správcem osobních údajů je společnost CK Hassan El Hassan - Palmyra Tour, se sídlem Běhounkova 2530/59, Stodůlky, 158 00 Praha 5, IČO: 41156129.

Vaše osobní údaje patří pouze Vám a na nás je, abychom je adekvátně střežili. Tohoto závazku vůči Vám jsme si dobře vědomi, a proto svěřené osobní údaje a případné citlivé údaje chráníme za pomoci nejmodernějších technologií a v souladu s platnými legislativami (Zákon č. 480/2004 Sb. a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES). Jsme malý rodinný podnik, kde mají věci řád, a proto nedochází k nekontrolovanému toku citlivých údajů jako tomu bývá často ve velkých organizacích. Pravidla jsou jasně daná a mezi několika lidmi nedochází ke ztrátě přehledu.

 

Předávání osobních údajů. Kdo jsou příjemci Vašich osobních údajů?

Vaše osobní údaje mohou být dále v nezbytném rozsahu předávány zpracovateli, se kterým CK Hassan El Hassan - Palmyra Tour uzavřela smlouvu o zpracování osobních údajů.  Dále můžeme Vaše osobní údaje poskytnout dožadujícímu orgánu veřejné moci (např. soud či policie ČR), a to v rozsahu a za podmínek stanovených obecně závaznými právními předpisy.

 

Zásady používání souborů cookie

Abychom mohli neustále zlepšovat naše služby, využívají naše internetové stránky soubory cookie, což jsou malé soubory ukládané do Vašeho prohlížeče nebo na pevný disk Vašeho počítače. Soubory cookie pomáhají Vašemu počítači zapamatovat si navštívené stránky a Vaše preference navštívených stránek. Zvyšují tak uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky, a proto jsou pro Vás užitečné. Tato data využíváme např. k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.

V případě, že nesouhlasíte s využíváním souborů cookie na našich stránkách, můžete pomocí nastavení svého prohlížeče ukládání souborů cookie zakázat. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu Vašeho prohlížeče. Pokud však ukládání souborů cookie zakážete, nebudete moci pravděpodobně používat všechny funkce našich internetových stránek.

 

Widgety sociálních sítí a jiných aplikací

Na našich internetových stránkách využíváme widgety sociálních sítí FacebookTwitter, služby pro hostování videí YouTube, SmartlookGoogle Analytics pro tvorbu statistik a anonymní analýzu chování uživatelů na našich stránkách. Tyto aplikace mohou sbírat a využívat informace o Vašem využití našich stránek. Jakékoliv osobní informace, které poskytnete prostřednictvím těchto aplikací, mohou být využity poskytovateli těchto služeb. Zpracování těchto údajů se řídí podmínkami těchto společností (viz odkazy výše). CK Hassan El Hassan - Palmyra Tour nemá kontrolu ani nenese žádnou odpovědnost za rozsah, způsob a účel zpracování údajů ze strany poskytovatelů těchto aplikací.

 

Doba uchování osobních údajů 

Vaše osobní údaje budeme uchovávat pouze po dobu, která je nezbytná vzhledem k účelu jejich zpracování a poté po dobu vyžadovanou zákonem. Osobní údaje zpracovávané na základě Vašeho souhlasu budeme zpracovávat pouze do doby, než takový souhlas odvoláte.

 

Změny tohoto prohlášení

CK Hassan El Hassan - Palmyra Tour si vyhrazuje právo v případě potřeby toto prohlášení upravit či doplnit (především, aby byl dodržen soulad s obecně závaznými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů). Doporučujeme Vám toto prohlášení pravidelně kontrolovat, abyste byli informováni o případných změnách. Aktualizované verze tohoto prohlášení budou vždy k dispozici na našich internetových stránkách.

 

Zeptejte se nás

Pokud máte i přesto jakýkoliv dotaz ohledně osobních údajů, které o Vás zpracováváme nebo si přejete okamžitý výmaz zpracovávaných údajů, neváhejte se na nás obrátit přes kontaktní formulář níže a my se postaráme o hladké a bezpečné vyřízení požadavku.

 

Za náš rodinný podnik 

 

Dr. Hassan El Hassan

Zakladatel a ředitel

Kontaktní formulář pro dotazy a požadavky týkající se Vašich osobních údajů

*

Záleží na tom, jaké jsou vaše představy

Výjimečný osobní přístup, bohaté zkušenosti se zájezdy na míru, dlouholetá tradice a přesná znalost problematiky daných zemí. To nejsou prázdná hesla. To jsou naše výhody, které pro vás využíváme při sestavování zájezdu na míru přesně podle vašich nejtajnějších přání a představ.

Domluvte si s námi osobní schůzku v naší pražské kanceláři. Uvaříme vám pravou arabskou kávu, zapíšeme si všechny vaše představy a navrhneme přesně takovou dovolenou, na které si opravdu odpočinete, protože vše zařídíme za vás.

Za rodinu El Hassanových

Owner

Souhlasím se zpracováním uvedených údajů pro účel vzájemné komunikace a poskytnutí obchodní nabídky v souvislosti mou poptávkou. Svěřené údaje bude cestovní kancelář zpracovávat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. a dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.


Proč cestovat s naší rodinnou cestovní kanceláří?

 

Dlouholeté zkušenosti

Zkušenost se počítá
a jen málokdo ji má.
Nevěříte? Ozvěte se nám.

 

Absolutní znalost

Z Orientu sami pocházíme
a své destinace známe
jako nikdo jiný.

 

Osobní přístup

Nejsme jen cestovka, ale rodina.
Vyslechneme si Vás a postaráme se
o každé prání.

 

Flexibilita

Pracujeme dnem i nocí,
protože rodinný podnik je
naším dítětem.

 

Jedinečné možnosti

Díky našemu původu i kontaktům
umíme zařídit to, co jiní
nedokážou.

Individuální poptávka

Náš web využívá souborů cookies pro analýzu návštěvnosti a personalizaci obsahu. s podmínkami. Více informací zde.


Souhlasím se zpracováním uvedených osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení formou emailového newsletteru od CK Hassan El Hassan - Palmyra Tour. Pro dokončení této registrace k newsletteru potvrdím svůj zájem kliknutím na odkaz v emailu, který následně obdržím od CK. Beru na vědomí, že proti zasílání obchodních sdělení mohu vznést kdykoliv námitku, a to buď na adrese cestovní kanceláře nebo e-mailem zaslaným na e-mailovou adresu info@palmyratour.cz. V tomto případě mi nebude cestovní kancelář dále zasílat obchodní sdělení, ani jinak zpracovávat uvedené údaje pro účely přímého marketingu. Svěřené údaje bude cestovní kancelář zpracovávat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. a dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.